Житель Сумщини влаштував кримінальні “гастролі”

12.02.2018

Повідомлення про крадіжку до Липоводолинського відділення поліції надійшло від 58-річного місцевого жителя. Правоохоронцям чоловік розповів, що лише на годину від’їхав автомобілем від свого господарства, забувши закрити вхідні двері на ключ, а коли повернувся додому, виявив відсутність ноутбука з будинку.

«Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські за півгодини встановили особу зловмисника, – повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Липоводолинського відділення поліції Олександр Каливод. – Ним виявився раніше судимий за шахрайство 32-річний житель Ромнів. Як пояснив затриманий, у Липову Долину приїхав, аби когось обікрасти. А коли побачив чоловіка, який виїжджає з будинку, вліз до його оселі, взяв ноутбук та втік. Викрадене планував продати, але не встиг».

Правоохоронці вже повернули викрадене власнику. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Чоловіку вже оголосили підозру та взяли під варту. За скоєне його чекає покарання у вигляді шестирічного позбавлення волі. У поліції ж продовжують звертатись до всіх жителів області, більш уважно ставитись до свого майна та, покидаючи свої домівки, потурбуватись про надійний захист свого помешкання. Зачиняйте вікна та двері. Не залишайте на час вашої відсутності в оселі великі суми грошей та ювелірні вироби. 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: