У Сумах водій-іноземець підробив документи

13.02.2018

12 лютого, близько 22:00, за порушення ПДР на вулиці Герасима Кондратьєва екіпаж патрульних зупинив автомобіль Mercedes-Benz на іноземній реєстрації. За кермом знаходився 23-річний громадянин Йорданії. Для перевірки чоловік надав водійське посвідчення, яке одразу викликало підозру в поліцейських, адже мало ознаки підробки. Документ не відповідав зразкам бланкової продукції, не мав жодних голограм та ймовірніше за все взагалі був роздрукований на звичайному принтері, а потім просто заламінований.

Коли поліцейські повідомили водія про обґрунтовані підозри вважати, що посвідчення водія, яке він надав для перевірки має ознаки підробки, то громадянин не розгубившись дістав нове водійське та зі словами «а подивіться ось це» пред’явив його для перевірки.

Водійські були ідентичні між собою, і різнилися лише серійним номером та датою видачі на один рік. Історію появи вказаних документів чоловік пояснити не зміг. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. Наразі всі обставини з’ясовують слідчі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: