У Сумах поліцейські затримали перехожого із пакетом маку

13.02.2018

Під час відпрацювання міста працівники поліції помітили раніше судимого 29-річного сумчанина, який підозріло поводився. При появі правоохоронців чоловік різко намагався змінити напрямок руху, тому його вирішили перевірити. І не дарма. Коли до нього підійшли, в руках він тримав пакет із зернами маку та макової соломи.

«Чоловіка направили до відділу поліції. Ним виявився раніше засуджений за розбій сумчанин, який протягом тривалого часу вживає опій ацетильований, – коментує Віталій Павловський, начальник слідчого відділення Сумського відділу поліції – Поліцейським він розповів, що наркотик готує сам, а інгредієнти до нього купує в торгових точках, які є незаборонені та знаходяться у вільному продажі. Вага вилученого складає 500 грамів, яке працівники поліції направили на експертизу».

 У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту». Правоохоронці продовжують перевіряти чоловіка і коло його наркозалежних товаришів та нагадують, що захоплення наркотиками може коштувати кримінальної відповідальності у вигляді обмеження або позбавлення волі строком до 3 років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
22.04.2024 Вночі зафіксовано обстріл Середино-Будської громади

Коментарі: