Жінка залишилась без транспорту, поки гостювала у подруги

13.02.2018

До Глухівського відділу поліції із заявою про крадіжку звернулась 31-річна мешканка міста та повідомила, що у неї зник велосипед. По приїзду на місце події працівників поліції, було встановлено, що заявниця залишила свій спортивний велосипед біля під’їзду житлового будинку та пішла навістити свою подругу. Коли ж через деякий час повернулась, залишений на вулиці двоколісний зник.

«Працівники поліції провели подвірний обхід та опитали ймовірних свідків, які і допомогли правоохоронцям розшукати зловмисника, – коментує Леонід Бібік, начальник Глухівського відділу поліції. – Підозрюваним виявився 42-річний місцевий мешканець, якого невдовзі затримали разом з викраденим. Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і лише кілька місяців тому вийшов з місць позбавлення волі».

Як пояснив зловмисник, велосипед вкрав із-за недбалості його господарів, який в подальшому планував залишити собі. Правоохоронці вже повернули викрадене власниці, а у відношенні нього відкрили чергове кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), яка передбачає сплату штрафу чи навіть позбавлення волі строком до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: