Стадіон “Ювілейний” встановлює непомірні суми за матчі

13.02.2018

Звернути увагу на футбол у місті Суми, а конкретніше на футбольний клуб “Суми” просить автор електронноЇ петиції Ігор Мартиненко.

“Останнім часом ситуація з ПФК “Суми” склалася така, що команда проводить тренувальні зборі у Київській області, у зв’язку з тим, що у місті немає тренувальної бази, також є загроза того, що домашні матчі наша команда не буде проводити у місті Суми, а будуть вони проходити де-інде, по тій причині, що домашній стадіон “Ювілейний” встановив непомірну суму за проведення одного матчу! Також коли наш футбольний клуб опинився у скрутному становищі, йому допомагали хто завгодно, інвестори з міста Ромни (Сумської області), потім інвестори з міста Київ, від влади Сум допомоги та підтримки не було, у зв’язку з чим у вболівальників нашої рідної команди ПФК “Суми” склалося таке враження, що владі не потрібен сумський футбол у нашому місті.

Вихід із цієї ситуації бачимо таким:

1. Звернути увагу на місцевий футбол.

2. Побудувати тренувальну футбольну базу для підтримки команди.

3. Допомогти у вирішенні питання про ігри на домашньому стадіоні “Ювілейний”, аби команда не переїхала з міста.

4. Усіляко допомагати та підтримувати футбол у місті, що дозволить допомогти команді досягти великих висот, а також дозволить виховати здорове покоління молоді!”, – йдеться в петиції.

Віддати свій голос за розвиток сумського футболу – тут.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: