Мер викрив депутатів, яким нібито погрожували пістолетом і гранатою

13.02.2018

Міський голова Глухова Мішель Терещенко на своїй сторінці у Фейсбуці розповів про те, як викрив на вигадках двох депутатів, котрі не з’явилися на останню сесію міської ради, пояснюючи це тим, що “тітушки”  погрожували їм пістолетом та гранатою. Одного із них після погроз нібито госпіталізували із високим тиском, тож мер вирішив розшукати народних обранців і заспокоїти, але у цьому потреби не було:

“ГЛУХІВСЬКИЙ БЛОКБАСТЕР

Реальні загрози життю міських депутатів або вигаданий сценарій для другосортного фільму?

Друзі, як ви думаєте, куди могли зникнути 2 депутата нашої коаліції, які 9 лютого, за декілька хвилин до початку останньої сесії, яка не відбулася, повідомили, що збираються виходити, але до зали засідань так і не дійшли?

Згаданих депутатів об‘єднує не лише те, що вони колись разом вийшли з фракції «волі народу», але й те, що у них з‘явилися однакові історії власного «зникнення». Депутати пояснили, що фізично не мали можливості прийти не сесію, оскільки на своєму шляху були заблоковані двома «тітушками»: які тримали ПІСТОЛЕТ та ГРАНАТУ, погрожуючи негайно їх застосувати! В результаті, один з депутатів був госпіталізований з тиском 180 у шоковому стані.

Звісно, як міський голова після нашого Віча я спробував розшукати цих депутатів, щоб підтримати й заспокоїти. Але. Ось, що виявилося:

1. «Госпіталізованого» депутата я знайшов на його робочому місці у наших «Тепломережах» за вивченням бюджету від опонентів! Він залишався настільки шокованим, що заявив, що вже більше не впевнений, що дійсно бачив пістолет і гранату, можливо просто отримав словесну загрозу. Але зміг детально описати двох “тітушок” як хлопців з вибритим волоссям по боках та оселедцями, які були на нашому Вічі! Але яким чином він міг їх там бачити, якщо до зали не дійшов?

2. Інший міський депутат – «бізнесмен» заявив, що йому ці два «тітушки» погрожували закриттям його бізнесу” (пілорами), якщо б він спробував з’явитися на сесії! Невже ці два спортивних хлопця з козацькими оселедцями – справжні гангстери? Депутат був настільки заляканий їх погрозами, що ридав під час нашої телефонної розмови і не міг заспокоїтися!

Якщо обидва «тітушки» були присутні на сесії-Вічі і у нас були світлини всіх учасників – їх мали б легко впізнати! Але ніхто так їх і не побачив – як у залі палацу культури, так і у місті!

Проте біля «Тепломережі» (звідки мав їхати «госпіталізований» депутат), за декілька хвилин до запланованого початку сесії свідки бачили депутата Гриба з «волі народу» (бізнес-партнер попереднього мера Бурлаки)

Але ж, звичайно, він не може виявитися тим, хто загрожував пістолетом і гранатою, налякавши до смерті наших “вірних” міських депутатів, які так сильно бажали взяти участь у сесії та проголосувати за бюджет?

І де тепер шукати цих страшних «тітушок» з оселедцями, може хтось з вас зустрічав? 

P.S. На фото не Андрій Деркач, а французький актор Френсіс Бланш у дуже відомій комедії “Дядьки-гангстери”, яку я рекомендую до обов’язкового перегляду всім ФБ Друзям!”

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: