За добу снігопаду на Сумщині сталося 5 аварій

14.02.2018

За оцінками синоптиків, снігопад не становив собою стихійного явища і не був таким, що ніс небезпеку.

«На даний час працює близько 75 одиниць дорожної техніки та близько 100 дорожних працівників. Працюємо ми не тільки на проїжджій частині, а й займаємося чисткою «карманів», посадкових майданчиків під автобусних зупинок. У нас заключені більше 20 договорів із сторонніми організаціями, тому у разі необхідності буде залучена додаткова техніка», – розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг у Сумській області Сергій Овчаренко.

За інформацією прес-офіцера рятувальників області, надзвичайних пригод, пов’язаних із снігопадом, на території Сумщини впродовж дня не було. У прес-службі поліції Сумщини повідомили: аварій на шляхах області сталось 5: дві – у Ромнах і Тростянці – та 3 – у Сумах.

«Опади були переважно у південній половині області. У нас утворився сніговий покров 1-4 см . Впродовж дня сніжок підсипає, і ще на 14-ту годину дня додалось ще кілька сантиметрів на півночі області 4 сантиметри. Сьогодні вночі ще опади продовжаться у вигляді снігу, завтра вже без опадів. І така погода – від 1 до 6 градусів морозу- протримається до кінця тижня», – розповів завідувач сектором Сумського гідрометцентру Юрій Літвінов.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: