Автівка із двома людьми вилетіла в кювет

14.02.2018

14 лютого о 02:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги. За попередніми даними, на в’їзді до м. Путивль по автошляху Суми-Путивль до кювету потрапив автомобіль ВАЗ-21099. У ньому знаходилися двоє людей. На місце події було направлено відділення чергового караулу 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Після прибуття на виклик рятувальники пожежним автомобілем підвищеної прохідності ЗіЛ-131 відбуксирували легковик на безпечну ділянку шляху. Нікому з пасажирів медична допомога не знадобилася. До операції залучались 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

А вже о 06:22 на лінію екстреного виклику «101» надійшла інформація про необхідність надання іншої допомоги. За попередніми даними, автомобіль «Москвич-2140» рухався із с. Вербове Охтирського району польовою дорогою у напрямку райцентру та застряг у сніговому заметі. На той час у легковику перебувала сім’я з 4 осіб, серед яких 2 дітей. На місце події було направлено відділення 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши на виклик, фахівці Служби порятунку до пожежного автомобіля ЗіЛ-131 приєднали буксирувальним тросом легковик та транспортували його на безпечну ділянку шляху. Всього до надання допомоги було залучено 3 чоловіки особового складу та 1 одиницю спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: