Селяни “здали” поліції наркозлочинця

14.02.2018

Повідомлення про одного з мешканців Буринського району, що може вживати наркотики, до поліції надійшло від небайдужих громадян. Це вирішили перевірити правоохоронці та відались до нього додому.

«Коли поліцейські увійшли до будинку 24-річного чоловіка, – коментує Сергій Бойко, начальник Буринського відділу поліції, – при вході, біля столу, помітили пакет, з якого виглядав так званий «бульбулятор» з нашаруванням речовини бурого кольору та пакунок з сушеною коноплею. В ході бесіди з правоохоронцями їх власник пояснив, що коноплі зірвав ще восени, в чагарниках, неподалік села. Після чого приніс її додому, висушив та зберігав для підняття настрою».

Вилучене правоохоронці направили на експертизу, а за даним фактом у відношенні чоловіка відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі строком до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: