Поліція розповіла історію кохання

14.02.2018

Відділ комунікації поліції Сумської області взяв участь у флешмобі до Дня закоханих, перейнявши у Фейсбуці естафету від колег з Полтави, Чернігова та Херсону.

“Хочемо розповісти про чудову пару ‍❤️‍‍ з Сумщини, для якої 14 лютого – не проста календарна дата. В свою чергу, передаємо естафету колегам з Житомирщини.

В цей день 15 років тому Олександр та Наталка вперше зустрілися на побаченні як закохана пара . В день святого Валентина вони почали зустрічатися, аби рівно за чотири місяці одружитися й удвох крокувати життям . А зустрілися й познайомилися вони роком раніше, коли обидва навчалися в Сумському училищі професійної підготовки працівників тоді ще міліції ‍♀️. Кожного ранку перед заняттями молоді люди виходили на ранкову пробіжку‍♂️‍♀️. Так любов до спорту стала першим кроком до дружніх стосунків, котрі згодом переросли в Кохання.

Нині вони працюють в поліції: він – старший інспектор відділу ювенальної превенції УПД ГУНП області, вона – інспектор сектору моніторингу Сумського районного відділу поліції. У пари Коровяковських підростають діти‍‍‍: син Сергій та донечка Машенька. А Олександр та Наталка й досі закохані один в одного, наче п‘ятнадцять років тому.  Не інакше, як їм покровительствує сам святий Валентин!”, – написали на сторінці Відділу комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: