Загинув боєць 58-ї ОМПБр

14.02.2018

У зоні АТО загинув Дмитро Сисков із 16 батальйону 58-ї окремої мотопіхотної бригади.

Близько 10 години 12 лютого бойовики почали активно обстрілювати позиції 16 батальйону, який зараз тримає оборону біля селища Кримське у Луганській області. У першу годину бою російсько-окупаційні сили застосовували міномети 120 та 82 мм калібрів, які заборонені Мінськими домовленостями. Уже в перші хвилини загинув молодший сержант 16 батальйону 58 ОМПБр Дмитро Сисков із позивним «ПРОВОДНИК». Ще один військовослужбовець був поранений.

Загиблий молодший сержант Дмитро Сисков був родом із Чернігова. Йому було 37. З 2015 року він підписав контракт зі ЗСУ. Служив на посаді командира відділення мотопіхотної роти одного з підрозділів 58-ї ОМПБр. Побратими відгукуються про Дмитра як про веселу та позитивну людину. Говорять – це непоправна втрата для батальйону. У Дмитра залишилася мати. Прощатися із загиблим будуть в його рідному місті.

Нагадаємо, 16 батальйон 58-ї окремої мотопіхотної бригади після героїчної оборони Авдіївської промзони у жовтні 2016 року прийшов на пункт постійної дислокації у Глухів. У липні 2017 року бійці знову поїхали в зону АТО. З того часу 16 ОМПБ втратив уже сім бійців.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: