Поліція шукала докази квартирної крадіжки, а знайшла наркотики

15.02.2018

З початку нинішнього року поліція Сумської області розкрила 206 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Лише за вчорашній день правоохоронці регіону виявили шість таких фактів та вилучили з обігу крупні партії марихуани.

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів, направлених на припинення незаконного обігу наркотиків, працівники поліції за місцем проживання 31-річного жителя села Камінь Кролевецького району виявили сховок, у якому знаходилося 150 грамів марихуани та саморобний пристрій для її вживання.

У селі Бішкінь Лебединського району поліцейські здійснили перевірку на причетність 30-річного чоловіка до вчинення квартирної крадіжки. Проводячи огляд домоволодіння, де проживає громадянин, на кухні в чавуні серед купи посуду працівники поліції виявили скляну баночку з-під кави, у якій знаходилося близько 200 грамів подрібненої сухої речовини рослинного походження, схожої на марихуану. 51-річна господиня, пояснила, що «траву» зберігала для власних потреб.

У Путивлі у парку працівники поліції затримали 33-річну жінку, у якої виявили та вилучили 10 грамів марихуани.

Ще три та сім грамів марихуани відповідно виявили та вилучили працівники Сумського відділу поліції у 19-річного та 47-річного чоловіків на території обласного центру.

Також в Сумах вже у іншого 19-річного хлопця правоохоронці виявили та вилучили пристосування для вживання марихуани.

За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, зловмисникам, згідно з ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: