Мера Конотопа підозрюють у службовій недбалості

15.02.2018

У мережі оприлюднили копію повідомлення про початок досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем міським головою Конотопа Артемом Семеніхіним.

Попередня кваліфікація кримінального правопорушення: ч.2 ст. 367 ККУ – “Службова недбалість”.

За неофіційною інформацією, причиною відкриття кримінального провадження стало звернення громадської організації “Сумське слобідське об’єднання” щодо незаконних дій та бездіяльності мера у сфері теплопостачання міста, які призвели до нанесення державі збитків в особливо великих розмірах.

“За попередньою оцінкою сума збитків, нанесених державі становить понад 80 мільйонів гривень. Точна сума буде визначена відповідною експертною установою в ході проведення дослідження у ході досудового розслідування.

Таким чином, замість того, щоб вирішувати проблему з теплопостачанням у місті в порядку та у спосіб, визначений Законом (що і стало підставою для початку розслідування кримінальної справи) бравий свободівець Артем Семеніхін тільки й спромігся, що влаштувати піший похід до Президента та урочисті зриви сесій Міської та Обласної рад, не пропустив жодної можливості звинуватити всіх і вся у своїй недбалості та некомпетентності своєї команди, завів місто у політичну та соціально-економічну кризу”, – пише Max Karlovich у Фейсбуці.

Джерело: http://konotop.in.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: