Жінку, яка вбила свого сусіда, посадили на 10 років

15.02.2018

За принципової позиції Охтирської місцевої прокуратури в суді доведено вину 47-річної жінки, яка скоїла умисне вбивство.

Трагедія сталася 27 липня 2017 року в м. Тростянець. 37-річний чоловік запросив до себе додому сусідку для спільного відпочинку. Через деякий час чоловік почав домагатися жінки. Такий розвиток подій неабияк розлютив гостю, тому захищати свою гідність вона вирішила штиковою лопатою При цьому так захопилась, що коли чоловік, захищаючись, вибіг на вулицю, вона побігла за ним. Наляканий потерпілий повернувся в будинок, проте жінка забігла за ним, і вже в приміщенні продовжила наносити йому удари лопатою по життєво важливим органам. Зупинилась вона лише тоді, коли її залицяльник був уже закривавленим. На його тілі експерти нарахували більше 20 ударів.

Вироком Охтирського міськрайонного суду Сумської області обвинувачену засуджено до 10 років позбавлення волі.

«Призначене судом покарання не відповідає ступеню тяжкості скоєного правопорушення, відтак підлягає скасуванню. Обвинувачена свою вину не визнала, не розкаялась, тобто жодним чином не сприяла зменшенню негативних наслідків, а навпаки – своїми неправдивими показами вводила в оману слідство, тим самим намагалась уникнути відповідальності. Тому прокуратурою готується апеляційна скарга на рішення суду першої інстанції, обвинувачення наполягатиме на призначенні жінці, враховуючи її характеризуючи дані,  покарання у виді 15 років позбавлення волі», – повідомила прокурор Охтирської місцевої прокуратури Ліна Ткаченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: