Учасникам АТО забезпечується пільговий проїзд за наявності довідки

15.02.2018

Для отримання довідки, що забезпечує право на пільговий проїзд, необхідний підтверджуючий документ про участь в АТО.

На цьому наголосила заступник директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Людмила Мусіяка під час засідання Координаційної ради з надання допомоги учасникам АТО та членам їх сімей у Сумській області.

«Відповідно до Обласної програми здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2016-2020 роки особам, які брали участь в антитерористичній операції у складі добровольчих формувань, видається довідка затвердженого зразка. Такий документ забезпечує учаснику АТО право на пільговий проїзд», – зазначила Людмила Мусіяка.

За її словами, із 2016 року вищевказані довідки отримали 12 добровольців. Однак, обов’язковою умовою при формуванні справи пільговика та отриманні довідки є наявність підтверджуючого документу про участь бійця в АТО в певний період, у певних населених пунктах.

«Усі організації, які подають клопотання для видачі такої довідки добровольцям, мають формувати повний пакет необхідних документів», – підкреслила посадовець.

Слід нагадати, що розгляд клопотань організацій на видачу довідок добровольцям на пільговий проїзд здійснює Координаційна рада

Джерело: http://regionews.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: