Мер Конотопа прокоментував кримінальну справу, яка була відкрита проти нього

15.02.2018

Міський голова Конотопа Артем Семеніхін спростував звинувачення, які, за його словами, розповсюджує по завданню губернатора Сумщини “політичний таракан” Анатолій Жук.

“Замовлення полягає у тому, щоби дискредитувати моє ім’я і ім’я моєї команди. Він будує собі образ лицаря, який знайшов якусь кримінальну справу, за яку мене нібито засудили. Так от, кримінальна справа дійсно була, і була вона видумана і надумана. З’явилась вона у 2012 році, тоді, коли я чесно і відкрито пішов боротися за Україну на північному сході – це місто Глухів, 159 виборчий округ. Балотувався я тоді до Верховної ради України, ішов, як завжди, безкомпромісно і чесно. До речі, посів друге місце, перемогу здобув Андрій Деркач. В той час коли я боровся, проти мене і було відкрито кримінальну справу за абсолютно надуманими звинуваченням”, – пояснив мер.

За словами очільника Конотопа, всі доводи, які були висунуті з боку його захисту, до уваги не бралися і суд виніс рішення – покарати штрафом.

“Чому так? Да тому що самої справи не має, вона білими нитками шита. І ті люди, які проти мене свідчили, приходили потім, вибачалися, на коліна падали, казали, що їх тамошня поліція місцева змушувала це робити. В мене є свідчення, є відео, як люди це говорили. Думаю, настане час, коли я все це викладу”, – сказав Семеніхін.

Джерело: http://konotop.in.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: