Дівчинку побили цеглиною по голові

16.02.2018

До поліції звернулися батьки 17-річної школярки, які повідомили, що їхню доньку побив невідомий.

Сама дівчина пояснила, що близько восьмої вечора поверталася з ковзанки, коли дорогою додому її перестрів незнайомий хлопець і вдарив декілька разів цеглиною по голові. 

«Працівники поліції одразу розпочали перевірку й протягом години вирахували ймовірного зловмисника, – коментує Андрій Анісімов, начальник Білопільського відділення поліції. – Ним виявився 18-річний місцевий школяр, який зізнався у скоєному. Що слугувало причиною такого вчинку – хлопець пояснити не міг, адже перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння». 

Лише згодом, протверезівши, юнак розповів правоохоронцям, що, аби скоротати час, вирішив купити горілки. У магазині придбав цілу пляшку, яку майже сам і випив. Що було потім – відбувалося ніби в тумані. Згадав лише, що напав на дівчину, яку вдарив цеглиною по голові, а коли вона впала та знепритомніла, злякався і втік. 

Наразі підозрюваний знаходиться під домашнім арештом. Йому оголосили підозру за ч. 4 ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство», яка передбачає покарання до семи років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: