На Сумщині невідомі залякують підприємців

16.02.2018

У Ромнах невідомі вчиняють ряд хуліганських дій стосовно приватних офісів та магазинів. Про це розповів один із місцевих підприємців.

Чоловік стверджує: удень до підприємців телефонують невідомі з пропозицією охорони та захисту, а вночі тим, хто не погодився, б’ють шибки. Чоловік, який має невеликий офіс у мікрорайоні Засулля, сам став жертвою подібних нападів. Говорить, уперше каменюка прилетіла йому у вікно у жовтні минулого року. Тоді подався до правоохоронців із заявою. Уже через місяць сталося друге “попередження”. Після цього на вікна у своєму офісі чоловік прилаштував металеві ставні й установив камеру відеоспостереження.

Уже в січні цього року та сама камера зняла, як уночі невідомий у балаклаві розмалював офіс підприємця за допомогою балончика з фарбою. Чоловік удруге звернувся по допомогу до поліції. 

Підприємець говорить: таких, як він, на Засуллі багато, проте більшість власників магазинів чи офісів залякані й не розголошують того, що відбувається. 

У поліції розповідають: заяви, які надійшли від підприємця, зареєстровані до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень, триває перевірка. Правоохоронці перевіряють різні версії.

P.S. Нещодавно подібна доля спіткала магазин на Горького. Невідомі серед ночі цеглою розбили тут вікна. Заява від власників також зареєстрована в поліції, триває перевірка.

Джерело: novpoglyad.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: