Мерія Сум попереджає про небезпечні бурульки

16.02.2018

Відділ з охорони праці управління з питань праці закликає сумчан остерігатися крижаних бурульок, що утворюються внаслідок перепадів температур на дахах будівель.

Нестійкі погодні умови – відлига вдень і заморозки вночі та значне нагромадження снігового покриву на покрівлях будинків сприяють активному утворенню бурульок та призводять до сповзання снігу, особливо зі старих будинків з похилим дахом, виступаючих архітектурних частин будівель, тим самим становлячи небезпеку для пішоходів.

Щоб вберегтися від падіння снігу з дахів чи крижаних бурульок, містянам радять дотримуватись основних правил безпеки: йдучи повз будинки у період танення снігу треба бути особливо уважним, необхідно обходити ділянки, де звисають бурульки. Спершу обов’язково треба впевнитись у відсутності загрози падіння льодових наростів та бурульок. Варто триматись на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд, вибираючи безпечний маршрут руху. Ні в якому разі не заходити за спеціальні огорожі, якими позначені небезпечні місця, радять на сайті мерії Сум.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: