На Сумщині обікрали школу

17.02.2018

До чергової частини Лебединського відділення поліції надійшло повідомлення від сільського голови с.Василівка, який повідомив про крадіжку сталевого тросу з території школи на новозбудованому спортмайданчику.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці дізнались, що в кінці минулого року на території учбового закладу почалось будівництво сучасного спортивного майданчика. Для обгородження території була встановлена спеціальна сітка, закріплена по периметру сталевими тросами загальною довжиною 106 метрів, який нещодавно викрали. 

«Поліцейські одразу розпочали пошуки зловмисника, – говорить Олег Цуріков, начальник Лебединського відділення поліції. – Дільничний, опитавши ймовірних свідків, вирахував 25-річного місцевого чоловіка, який вже мав судимості за подібні злочини. У скоєному чоловік зізнався. Свій вчинок пояснив бажанням підзаробити. Крадене він віддав знайомому односільчанину для реалізації».

Поліцейські вже повернули власнику крадені речі. А у відношенні зловмисника, на рахунку якого ще дві крадіжки, відкрили чергове кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: