«Соціальна справедливість» це постiйна допомога знедоленим

18.02.2018

Обездолені продовжують відчувати підтримку ГО «Соціальна справедливість «Совість»

Осучаснення виплат на 200 чи 500 гривень призводить до ще стрімкішого зростання цін на продукти, пальне, медикаменти та одяг. В силу цих обставин сумська команда волонтерiв «Соціальна справедливість» продовжує допомагати обездоленим, роздаючи комплексні обіди в костелі Благовіщення Пресвятої Діви Марії.

«Сумська команда вирішила взяти опіку над знедоленими громадянами на постійній основі. Саме тому наші благодійні акції не є разовими, бо ми чудово розуміємо, що чимало сумчан опинилося за межею бідності. Адже, зарплати та пенсії мінімальні, а рахунки за комуналку надходять колосальні. Тому ця верства населення вимушено перетворюється в боржників, аби купити найнеобхідніше – хоч найдешевшу їжу та ліки. Аби покращити ситуацію – ми робитимемо усе, що від нас залежить. І закликаємо до цього інших» , – говорять волонтери «Соціальна справедливість «Совість».

Представники громадської організації твердять, усі акції започатковані «Соціальною справедливістю» в обласному центрі тривають, щоб досягти максимально позитивного результату для населення.

«До нас приєдналося вже чимало активних громадян нашого міста та громадських организаций, – говорить волонтер, – долучайтеся і ви». Зв’язатися з координатором благодійної акції «допоможи знедоленим» можна за телефоном 050-808-40-66. Нині обездолені мають потребу в вітамінах, теплому одязі та ліках.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: