На Сумщині горіла лазня

19.02.2018

Сьогодні вночі, 19 лютого, о 3:59 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в господарчій споруді на вул. Центральній у с. Шкуратівка Білопільського району. Про загоряння повідомив господар домоволодіння. На місце події було направлено відділення чергового караулу 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини та професійний пожежний пост м. Ворожба.

До приїзду підрозділів Служби порятунку власник господарчої споруди, майстерні та лазні під одним дахом намагався самотужки приборкати полум’я, але бажаного результату ці дії не принесли. Прибувши на виклик, вогнеборці встановили, що полум’ям охоплено частину покрівлі. Існувала загроза перекидання вогню на розташовані поряд гараж і житловий будинок. О 4:35 пожежу локалізували, не допустивши подальшого розповсюдження полум’я, о 5:38 – ліквідували. Усього на гасіння було залучено 5 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок загоряння знищено перекриття господарчої споруди на площі 4 кв. м, пошкоджено покрівлю на площі 10 кв. м, димохід опалювальної печі. За попередніми висновками фахівців, ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: