Із центра Сум можуть виселити міжміських перевізників

19.02.2018

Cьогодні, 19 лютого, на апаратній нараді в мерії  начальник транспортного відділу Сергій Яковенко повідомив, що міжміським перевізникам запропонували ряд альтернативних місць стоянки їхніх автобусів.

– З цього питання було дві протилежних петиції – одна з пропозицією прибрати з Набережної р. Стрілка автобуси, які відправляються на Київ, Харків і т.д., – почав він. – Інша – щоб залишити в центральній частині місця для відправки автобусів. Минулого тижня було проведено нараду за участю заступника мера Олександра Івановича Журби. Перевізникам були запропоновані місця для відправлення: це парковка універмагу «Київ», автостанція на Першотравневій та парковка біля залізничного вокзалу. Також є ще кілька варіантів в центральній частині, які ще опрацьовуються, так що прошу дати ще два тижні.

– А у перевізників є свої думки? – поцікавився заступник мера Сум Степан Пак.

– Є, але той майданчик знаходиться в постійному користуванні у суб’єкта господарювання, і туди немає можливості. Але вони не проти там влаштуватися за свій рахунок.

– Це де? – мер Сум Олександр Лисенко.

– На перехресті вул. Лугова і Набережна р. Стрілка за синім парканом. Там «АвтоЗАЗ».

– Там, де є «супер-споруда», на яку оформлено право власності, і була відлучена у міста 7 соток землі в центрі міста. А на Луговий не пропонували? Там, де розвантаження-завантаження відбувається тільки вранці, а далі стоянка тих, хто приїжджає на ринок.

– Але у них же відправлення з самого ранку.

– Гаразд, даємо два тижні.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: