Дорогу біля обласної лікарні приймуть до комунальної власності

19.02.2018

Дорогу біля обласної лікарні по вулиці Ковпака відремонтують одразу після того, як вона перейде до комунальної власності міста. Про це під час апаратної наради повідомив начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій Шилов.

За словами посадовця, дану дорогу потрібно спершу прийняти до комунальної власності й після цього управління зможе спрямувати кошти міського бюджету на її ремонт.

Щодо прийняття дороги до комунальної власності, то це питання міський голова Олександр Лисенко доручив опрацювати директору департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрію Клименку. Окрім того, мер дав доручення начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства тримати на контролі підготовку до робіт із ремонту доріг: чи справна техніка, чи є необхідні матеріали, чи готові до запуску асфальтні заводи.

«Ми з вами вже повинні готуватися до асфальтування доріг у місті, адже за прогнозами на нас чекає рання весна. Якщо ми завжди виходили на ремонт доріг 14-15 квітня, то цьогоріч, можливо, доведеться розпочинати поточний ремонт вже в березні. Єдине, що залишилося, – це затвердити остаточний варіант титульних списків із поточного ремонту доріг у місті», – сказав Олександр Лисенко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: