Сумчанам продовжили прийом документів з питань надання субсидій

20.02.2018

Мешканці Cум, які обслуговуються комунальним підприємством «Міськводоканал» та не оформили субсидію, мають право звернутися за її призначенням до березня поточного року. Про це повідомляє департамент соціального захисту населення, який продовжує приймати громадян з питань призначення житлової субсидії.

Відповідно до пункту 14 Постанови № 848 від 21 жовтня 1995 року «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» у разі підвищення тарифів і цін на житлово-комунальні послуги, скраплений газ, тверде та рідке пічне побутове паливо субсидії призначаються протягом трьох місяців з дати їх підвищення.

Враховуючи той факт, що організацією КП «Міськводоканал» 25 січня 2018 року підвищено тариф на послуги холодного водопостачання та водовідведення, сумчани, які не скористалися можливістю оформити субсидію в січні та обслуговуються зазначеною організацією, мають право звернутись за її призначенням протягом лютого-березня цього року.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: