Кращим учням Сумщини призначили губернаторські стипендії

20.02.2018

Щорічну винагороду особисто від очільника області отримали 45 стипендіатів. Серед них відмінники навчання, активісти учнівського самоврядування, лідери спортивних та інтелектуальних змагань обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів

Розмір стипендії цього року складає 1050 гривень. Відповідно до критеріїв найкращих обирала комісія, якій були представлені матеріали від навчальних закладів.

«Діти Сумщини дуже активні у своєму розвитку і беруть участь у найрізноманітніших заходах. Можна помітити, що чимало нагороджених було із сільської місцевості та віддалених містечок. Влада надавала їм перевагу, щоб заохотити дітей до нових досягнень і праці над собою», – розповіла директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Вікторія Гробова.

«Я вважаю, що висококваліфіковані спеціалісти – майбутнє України. Дякую Миколі Клочку за заохочення учнів до нових досягнень. Ми відчуваємо турботливе ставлення влади і впевнені, що тим самим Ви робите вагомий внесок у розвиток області», – долучився до слова учень Роменського ВПУ Руслан Овчаренко, який є переможцем міжнародного конкурсу журналістів та конкурсу «Учень року» у номінації «Творча обдарованість».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: