У пачці з-під цигарок знайшли 25 набоїв

21.02.2018

У ході оперативно-профілактичного відпрацювання одного з населених пунктів Сумського району, поліцейські звернули увагу на невідомого чоловіка, який підозріло довго стовбичив біля місцевого магазину. Вони вирішили поцікавитись його особою, і не дарма. Підозрюваним виявився ніде не працюючий 39-річний раніше судимий місцевий житель. Як виявилось, чоловік тримав при собі дві пачки з-під цигарок, в яких замість курива знаходились 25 набоями калібру 5,45 мм.

«Пояснюючи походження цих набоїв, чоловік розповів, що знайшов їх випадково, займаючись збором металобрухту в районі, – розповідає Андрій Сердюк, начальник Сумського районного відділу поліції. – Та замість того, аби повідомити про «знахідку» правоохоронців, вирішив залишити їх собі. Невідомо, яким чином чоловік розпорядився б цими набоями в подальшому, як би не поліцейські, котрі виявили та вилучили їх у нього».

Все вилучене вже направлено на експертне дослідження, а за даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. В рамках відкритого кримінального провадження поліцейські перевірять версію підозрюваного про походження та мету зберігання цих набоїв.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: