На Сумщині крадуть картоплю

21.02.2018

До поліції із заявою про крадіжку звернулася 57-річна мешканка Шостки. Жінка розповіла правоохоронцям, що невідомий викрав з її сараю чималу кількість картоплі та гірський велосипед. 

Правоохоронці провели ряд оперативних заходів та встановили причетність до крадіжки 36-річного мешканця Шостки. Як з’ясували поліцейські, брат заявниці під час гостин у підозрюваного забув ключі від господарського приміщення, де зберігались овочі та велотранспорт. За якийсь час зловмисник ними скористався для вчинення крадіжок звідти. Викрадене він продавав, а гроші витрачав на спиртне. 

«Під час перевірки на причетність цього чоловіка до скоєння інших майнових злочинів, – говорить Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції, – наші співробітники встановили, що підозрюваний обікрав і сина заявниці, поцупивши в нього сенсорний мобільний телефон». 

Наразі за цими фактами відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 та 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. За крадіжки чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: