Жителі Добровільної просять комунальних автобусів

21.02.2018

Сумчани з вулиці Добровільна написали відкритого листа до міської влади, в якому просять забезпечити їх комунальними автобусами.

“Відкритий лист жителів вулиці Добровільна до міської влади!

Нам, жителям вулиці Добровільна, приємно, що у Сумах керівництво міста продовжує активно розвивати транспортну сферу, але ми не зовсім інколи розуміємо логіку прийняття певних рішень.

Так на останньому виконкомі було поставлена задача по розробці комунального маршруту 3а, який би повністю дублював уже діючий маршрут №3 «Аеропорт – вул. Героїв Крут».

У той же час, ми, жителі вулиці Добровільна, уже кілька місяців не маємо транспортного сполучення і це при тому, що наш маршрут №25 «Добровільна – Інтернаціоналістів» розроблений уже як кілька років і не потребує додаткових наукових робіт.

Розуміємо, що наразі відбувається активний пошук перевізника на наш маршрут, але ж що робити нам, скільки ще ми повинні терпіти, скільки нам ще потрібно зареєструвати нових петицій, щоб нас нарешті було почуто? Невже жителі Героїв Крут мають якісь більші права чи переваги, що їм буде зроблено аж два однакових маршрути, а ми не матимемо жодного?

Надіємося на розуміння наших проблем і якщо у міста є хоч якісь вільні комунальні автобуси, то просимо їх пустити саме до нас. Ми теж люди і теж хочемо мати можливість пересуватися рідним містом, яке любимо не менше за інших сумчан.

З повагою, жителі вулиці Добровільна, м. Суми”, – йдеться у листі.

Джерело: everyday.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: