На Недригайлівщині визначили кращу подружню пару

21.02.2018

Сектор у справах молоді та спорту і районна газета «Голос Посулля» провели конкурс на визначення кращої подружньої пари району 2018 року.

Перші два тижні у районці були надруковані оголошення про прийняття заявок на претендентів на найкращу пару району. Заявки надсилали на електронну адресу та за номером телефону. Останній етап – смс голосування. Для цього читачам були запропоновані вісім подружніх пар із Недригайлова, Томашівки, Вільшани, Кулишівки, Хоружівки, Зеленого, Баби та Лук.

Смс-голосування тривало протягом п’яти днів – з п’ятниці до вівторка. Подія викликала велике зацікавлення у населення – прийшло 1548 смс. Дані опитування були підраховані, визначені переможці.

За результатами підрахунків голосів третє місце із 312 смс посіла сімейна пара Єщенків із села Зелене – Петро Васильович та Галина Вікторівна. Вони отримали подарунок від сектору у справах молоді та спорту Недригайлівської РДА.

Подарунок від районної газети «Голос Посулля» за зайняте друге місце із 432 смс отримала сімейна пара Голубів – Віктор Володимирович та Марія Миколаївна – із села Хоружівка.

А перемогла родина Жмурченків із села Кулишівка – Дмитро Антонович та Марія Іванівна. Вони отримали 491 смс і подарунк від Недригайлівської селищної ради.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: