У Сумах виконком відмовив у соціальній рекламі про допомогу бездомним тваринам

22.02.2018

20 лютого на засіданні виконкому розглядався проект рішення «Про розміщення соціальної реклами в місті Суми».

Під час розгляду з переліку було виключено сюжет про підгодівлю бездомних тварин. Це рішення прокоментувала в Фейсбуці глава Асоціації рекламістів Сумщини Наталія Люлько:

“Знаєте, є такий вислів: “Скажи мені як ти ставишся до собак і я скажу тобі хто ти”. Наша громадська спілка Асоціація рекламістів Сумщини звернулась листом до виконавчого комітету з проханням виділити декілька бігбордів для розміщення сюжету у рамках соціальної реклами. Сюжет додаю. У вівторок 20 лютого на засіданні виконавчого комітету нам відмовили. Було стільки негативу! Цитую деяких членів виконкому: “Ви що! Як таке можна розміщувати! Це жах! Ви пропонуєте годувати собак? Так вони ж будуть розмножуватися! За це штрафують підприємства, де їх годують. Совісті у вас не має!” Іншими словами виконком пропонував не годувати тварин, і в результаті собаки просто повмирали би від голоду…… Знаєте я просто шокована!…. Мої доводи, що мета цього сюжету це виховання людяного ставлення до тварин, добра, співчуття до покинутих собак, які з різних причин опинились на вулиці, мерзнуть, голодають, вмирають…. Ці доводи вони не чули. Друзі, повідомляю Вам, що цей сюжет слово в слово розроблений, надрукований, поклеєний та розміщений на бігбордах у нашому місті за НАШІ ВЛАСНІ КОШТИ. Хотілося б почути у коментарях Вашу думку щодо такого сюжету. Дякую. P. S. Окрема подяка членам виконкому Олександр Байдак, Віра Мотречко, котрі намагалися нас підтримати”.

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: