Активісти чомусь стали на захист незаконної стоянки у центрі міста

22.02.2018

Із незрозумілою завзятістю активісти взялися захищати незаконну стоянку у центрі Сум, що займає чималу площу на початку проспекту Лушпи – 1,48 га. Справа в тому, що тут пропонується побудувати перший у місті сучасний підземний паркінг більш ніж на 2 тисячі автомісць, але власники автостоянки, хоч і визнають, що її вигляд, м’яко кажучи, не вписується у довколишню забудову, не хочуть поступатися і втрачати прибуткове місце.

Серед найбільш полум’яних захисників, які не просто висловлюють свою думку, а і переконують інших,  – сумчанин Валерій Осадченко. Він виклав у Фейсбуці відео, відзняте на спірній території,  відверто підтримуючи представника автостоянки.  Відомо також і про аналогічну позицію депутата Сумської міської ради, начальника управління молоді та спорту Сумської ОДА Дмитра Лантушенка. Залишається відкритим питання, чому раптом  бізнесмени отримали таких публічних “адвокатів”, при цьому майже нічого не вкладаючи у розвиток великого об’єкту?

“Ребята в свое время отжали 1га земли у города и зарабатывают.. Если бы они построили многоуровневую стоянку для машин 1 этаж под мастерские шиномонтаж мойки и. д. можно было бы подымать вопрос а сейчас посмотрите с 94 г. вложений 200л шифера 30 столбик машина щебня.. Все…”, – коментує пост Осадченка Саша Носок.

Якщо пересічні містяни помічають мінімальні вкладення підприємців і їхню жагу до наживи, то невже цього не розуміють активісти?  Коли між старим, неприглядним і абсолютно новим вибір робиться у гіршу сторону, мимоволі виникають підозри щодо “шкурного” інтересу в даному питанні.

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: