Вночі на Сумщині обікрали квартиру

22.02.2018

Із заявою про крадіжку до Шосткинського відділу поліції звернувся 45-річний мешканець Шостки. Чоловік розповів правоохоронцям, що з його квартири вночі було викрадено чималу суму коштів, два ноутбуки, мобільний телефон та посуд. 

Як з’ясували поліцейські, напередодні власник житла вживав спиртні напої разом зі своїм приятелем. Перебравши алкоголю – заснув, а на ранок виявив обікрадене помешкання. «Наші співробітники оперативно встановили особу цього товариша, – говорить Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Йому 36 років, він уже потрапляв у поле зору поліції за скоєння подібного злочину. Останній скористався алкогольним сп’янінням свого приятеля для скоєння крадіжки».

У свою чергу підозрюваний каже, що викрадені речі він продав, а гроші використав на власні потреби. Наразі кримінальне провадження відкрите за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» вже спрямоване до суду. За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: