У заклад в центрі Сум викликали поліцію

22.02.2018

Подія трапилася на вулиці Іллінській. Екіпаж поліцейських отримав повідомлення про нетверезого громадянина, який поводиться агресивно та водночас чіпляється до людей у закладі харчування на вулиці Іллінській.

Охоронці порядку заспокоїли чоловіка, однак помітили, що він нервує та хоче якомога швидше закінчити розмову з патрульними. Під час проведення поверхневої перевірки інспектори виявили в нього предмет, схожий на кастет. Пояснити історію появи та подальшого використання вказаного предмету чоловік не зміг.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. За даним фактом триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 263 (носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу) ККУ.

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: