Прокуратура арештувала 38 млн на рахунках підприємства

22.02.2018

У рамках кримінального провадження за фактом умисного ухилення від сплати податків встановлено, що товариство з обмеженою відповідальністю безпідставно завищило податковий кредит, внаслідок чого не сплатило податку на додану вартість у сумі близько 45 млн грн.

Відповідно до матеріалів кримінального провадження незаконно сформований податковий кредит знаходиться на рахунках підприємства. Відтак прокуратура Сумської області звернулась до суду з клопотанням про накладення арешту на зазначені рахунки, щоб унеможливити використання коштів, здобутих внаслідок проведення незаконної діяльності шляхом мінімізації податкових зобов’язань.

Ухвалою Ковпаківського районного суду клопотання прокуратури задоволено та накладено арешт на 37 млн 981 тис грн, що знаходяться рахунках підприємства.

На даний час досудове слідство, розслідуване слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Сумській області за ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків) КК України триває, встановлюються всі обставини, необхідні для притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: