Вадим Євтушенко не тренуватиме ФК «АгробізнесТСК»

22.02.2018

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що відомий футбольний фахівець Вадим Євтушенко тренуватиме «Агробізнес ТСК». Але, інформація про те, що 60-річний наставник прийняв аматорський футбольний клуб, виявилася поспішною.

Як виявилося, іменитий наставник дійсно приїжджав на ознайомлення з командою, але сторонам не вдалося домовитися. Вадим Анатолійович був присутній на грі «Агробізнес ТСК» – «Металіст 1925», який відбувся в рамках «Кубка Пожечевського», але в підсумку, прийняв рішення покинути розташування клубу із Сумської області.

Нагадаємо, що Вадим Євтушенко кращі роки своєї ігрової кар’єри провів у київському «Динамо», де виступав на позиції нападника. У 224 поєдинках забив 59 м’ячів. Що стосується тренерської роботи, Євтушенко очолював кропивницьку «Зірку», полтавську «Ворсклу», «Динамо-2» і «Черкаський Дніпро».

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: