Податківці: Для участі в ЗНО потрібна картка платника податків

22.02.2018

Податківці просять сумчан завчасно потурбуватися про отримання картки платника податків для школярів, які реєструватимуться для участі в ЗНО.

Фахівці Державної податкової інспекції у м. Сумах звертають увагу, що реєстраційний номер облікової картки платника податків може знадобитися школярам при реєстрації для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, при вступі до вищих навчальних закладів, для участі в різноманітних творчих конкурсах. Більш того, зазначений реєстраційний номер необхідний для оформлення паспорта громадянина України.

Для отримання реєстраційного номеру необхідно подати до органу фіскальної служби за місцем проживання заповнену в установленому порядку Облікову картку фізичної особи – платника податків (форма № 1ДР), яка одночасно є і заявою для реєстрації у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків.

Облікові картки за малолітніх осіб віком до 14 років подаються одним із батьків (усиновителем, опікуном, піклувальником) з пред’явленням документу, що посвідчує його особу та свідоцтвом про народження дитини.

В інспекції повідомляють, що подати документи для проведення реєстрації в Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків та потім отримати картку платника податків можна в Центрі обслуговування платників ДПІ у м. Сумах за адресою: площа Покровська, 2.

Довідково: тільки з початку 2018 року ДПІ у м. Сумах видано 4500 карток платника податків.

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: