Поліція не припиняє пошуки безвісти зниклого чоловіка

22.02.2018

Правоохоронці Шостки продовжують пошуки Круша Віктора Юрійовича, 1951 року народження, жителя села Пирогівка Шосткинського району, котрий ще 31 липня 2016 року пішов з дому і до цього часу його місцеперебування невідомо.

На вигляд розшукуваному 65-70 років, міцної статури. Зріст близько 175 – 180 см, обличчя овальне, волосся коротке русяве, має лобні залисини. Очі світлі, спинка носа зміщена вправо, вуха прилеглі, губи тонкі.

Був одягнутий у чорні брюки, темно-синю футболку, взутий в осінні чорні туфлі.

Особливі прикмети: не вимовляє звук «Р». Праве око прищурене. На скроні має округлу коричневу пляму близько 1 см.

Працівники поліції та рідні зниклого чоловіка звертаються з проханням до всіх небайдужих громадян, кому відома будь-яка інформація про місцеперебування або обставини зникнення Круша Віктора Юрійовича, терміново повідомити про це в найближчий відділ поліції за телефоном лінії «102», (05449) 4-69-60, або 099-266-00-69.

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: