Суд повторно розгляне справу про громадські слухання “Сумитеплоенерго”

23.02.2018

Справу про оскарження громадських слухань «Сумитеплоенерго» розглядатимуть повторно. В Апеляційному суді Сумської області скасували рішення Зарічного районного суду, яким закрили цю справу 10 січня 2018 року через відсутність спору. Апеляційну скаргу подав позивач – Олександр Соколов, він зазначив: “Відкриті слухання не проводились, була повністю порушена процедура, було позбавлено мене надавати будь-які пропозиції, заперечення. Через це ухвала суду першої інстанції прийнята з порушенням норм процесуального права, прошу її скасувати, і направити справу для подальшого розгляду”.

“Прошу залишити ухвалу Зарічного районного суду без змін, а апеляційну скаргу позивача вважати необґрунтованою ” – заявляє представник ТОВ “Сумитеплоенерго” Діана Приходько.

Юлія Мельник – представник від виконкому Сумської міськради просить: “Відмовити в апеляційній скарзі позивачу повністю, а ухвалу Зарічного суду від 10 січня залишити без змін”.

Суддя Апеляційного суду Сумської області Сергій Хвостик ухвалив: “Апеляційну скаргу задовольнити, ухвалу Зарічного суду скасувати і направити для продовження розгляду у суд першої інстанції “.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: