Активісти вигадали нову забавку – реєстрація безглуздих петицій

23.02.2018

В одному із попередніх матеріалів ми уже згадували сумського активіста, який заради забави, скористався державним сервісом і зареєстрував малоадекватну петицію, де вимагав від мера, виконкому і депутатів міськради робити трансляції в Інтернет із сумського транспорту.

Однак на цьому “забавки” сумських активістів (які у переважній більшості звичайні безробітні – так би мовити все у пошуку находяться ) не скінчилися.

Одразу дві петиції про підняття тарифу доставили просто неабияку насолоду безробітнім активістам Сум – одна про підняття тарифу до 10 гривень за проїзд у маршрутках, інша – до 100 грн.

Воно то і зрозуміло – люди сидять вдома (так звані «диванні війська»), робити нічого – от і потішаються.

І все було б нічого, якби не одне але…Забавляються вони тим, що використовують державні сервіси, тобто держслужбовці замість того, щоб вирішувати реальні питання, із якими до них звертаються сумчани, мають витрачати свій час на таких от осіб. І все це на фоні гучних гасел, що прагнуть вони життя як у Європі… От тільки не зрозуміло – невже і у Європі можна отак запросто для розваг користуватися державними сервісами, зрештою витрачати державні кошти на власні неадекватні примхи? І наскільки ми в принципі наблизимося до ЄС, якщо значний прошарок суспільства, замість того, щоб приносити користь за станком чи за кермом тієї ж маршрутки або тролейбусу (благо вакансій в тому числі й завдяки активістам зараз у Сумах більш ніж достатньо) сидять вдома, критикують все і вся та ще й заважають іншим працювати? Ви серйозно такими діями вірите у те, що зможете наблизити наше місто до Європи? І може, саме тому жодного із вас люди не обрали до міськради, бо вважають вас за звичайних нероб, і не важливо — їздите ви на порше, чи власному дивані, сумчани вам не довіряють… Ну от такі вже у нас люди, ну не люблять вони нероб…

Анна Карпенко

Джерело: http://sumypost.com/

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: