Уродженець Конотопа готує каву найкраще у світі

23.02.2018

У Дубаї відбувся світовий чемпіонат із приготування кави в джезві. Кращі бариста з усього світу з’їхалися до Арабських Еміратів, щоб помірятися силами. У фіналі чемпіонату змагалися представники чотирьох країн: ОАЕ, Туреччини, Росії та України. Під час змагань учасники готують два види напою: класичну каву в турці і авторський напій на її основі.

І в цьому незвичайному змаганні в цьому році переміг український кавовар родом з Конотопа Слава Бабич. Марина Хюппенен, яка представляла Росію, посіла друге місце. Третє місце дісталося Корану Ердогду, що представляв Туреччину. Чемпіонат світу з приготування кави в турці проходить щорічно, в цьому році конкурс проводили в Дубаї. І вперше представник нашої країни здобув на ньому перемогу.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: