На Сумщині горіла пилорама

23.02.2018

Подія сталася у місті Середина-Буді.

Як поінформував інспектор служби МНС Віталій Ковтун, повідомлення про пожежу на вул. Індустріальній надійшло о 17.55. За чотири хвилини черговий караул частини на двох автомобілях був на місці пожежі. Однако, як з’ясувалося, для її гасіння цих сил виявилося недостатньо: полум’я охопило значні площі господарських будівель, всередині яких знаходилися будівельні матеріали.

По тривозі були залучені додаткові сили ДПРЧ-21, на гасіння прибуло ще два пожежних автомобіля. У результаті пожежу гасили більше двадцяти чоловік особового складу, було задіяно чотири автомобілі, також використовувалася мотопомпа для подачі води. Локалізувати пожежу вдалося за півтори години. Повністю погасити – після опівночі.

Спільними зусиллями рятувальників вдалося вберегти від вогню житловий будинок поруч та інші господарські споруди. Усього вогонь знищив близько 300 метрів квадратних будівель. На щастя, ніхто не постраждав. Попередньо причиною пожежі встановлено порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації опалювального котла.

Джерело: nedelya.info

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: