Призначено нового зампрокурора Сумщини

23.02.2018

Наказом Генерального прокурора України від 20 лютого 2018 року за рекомендацією Ради прокурорів України на посаду заступника прокурора Сумської області призначено радника юстиції Сегиду Сергія Миколайовича.

“Сергій Сегида в органах прокуратури вже близько 17 років, за цей час він проявив себе як цілеспрямований, принциповий та високопрофесійний керівник. Розраховую на його ініціативність та сумлінність під час виконання службових обов’язків на новій посаді. Переконаний, що його ділові та моральні якості дозволять гідно виконувати покладені обов’язки. Бажаю йому сил, енергії та завжди залишатись відданим принципам закону та справедливості”, – зазначив прокурор Сумської області Віталій Матвійчук, представляючи сьогодні колективу відомства свого новопризначеного заступника.

Довідково: Сергій Миколайович Сегида народився у 1981 році в м. Суми. У 2003 році закінчив Національний університет внутрішніх справ, у 2014 році – Національну академію прокуратури України. Трудову діяльність в органах прокуратури розпочав як виконувач обов’язків старшого помічника Сумського транспортного прокурора. Протягом дев’яти років обіймав посади різного ступеня в прокуратурах м. Суми, Сумського району та Сумської області. Більше двох років працював на посаді прокурора Білопільського району Сумської області. Понад три роки – керівник Конотопської місцевої прокуратури. У 2012 році Сергій Сегида нагороджений нагрудним знаком «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» ІІ ступеня.

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: