Сумські машинобудівники обговорили з прем’єр-міністром проблеми галузі

23.02.2018

Як прокоментував голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО, відверта розмова з бізнесом спонукала до конкретної і предметної розмови про проблеми в області і показала реальне ставлення центральної влади до розвитку на місцях

За його словами, під час зустрічі від декількох керівників машинобудівних підприємств Сумщини прозвучали пропозиції розробити конкретні механізми, в тому числі, через рамкові контракти щодо залучення наших машинобудівників до модернізації газотранспортної системи і до замовлень на внутрішньому ринку, в тому числі підприємств Сумщини.

«Ми розуміємо, що це мають бути ринкові механізми, оскільки це відповідає державній політиці і ми зв’язані міжнародними зобов’язаннями, в тому числі Угодою про асоціацію. Тому потрібно знаходити ті механізми, які б дали замовлення нашим підприємствам і забезпечили роботою працівників. Прем’єр-міністр дав конкретні доручення і сподіваємося, що вже в цьому році вони почнуть давати результат», – наголосив очільник області.

Він зауважив, що підприємці були задоволені обговоренням. А Володимир Гройсман, знаючи про непросту ситуацію в машинобудівній галузі області, в тому числі на Сумському НВО, приїхав і готовий до діалогу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: