У Сумах виявили іноземця-нелегала

23.02.2018

У Сумській області тривають заходи щодо виявлення іноземців чи осіб без громадянства, які нелегально знаходяться на території країни без необхідних документів. Чергового такого порушника виявили у Сумах по вул. Набережна р.Стрілка працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з працівниками міграційної та прикордонної служби, у якого під час перевірки не виявилось документів.

Як пояснив іноземець, він вже протягом двох років живе у Сумах та винаймає тут квартиру. Спочатку 38-річний чоловік приїздив до родичів погостити, а потім вирішив тут зостатись. За цей час він встиг одружитись та обзавестись сім’єю. А щодо документів, весь час це «питання» залишав на потім.

Нині у відношенні порушника складений адміністративний протокол за ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» і винесено подання, яке направлено до обласного Управляння Державної міграційної служби щодо примусового повернення даного іноземця за межі нашої держави.

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: