17-річному підлітку загрожує тюрма за алкогольну крадіжку

23.02.2018

У Путивлі поліція розкрили дві минулорічні крадіжки. Перший факт крадіжки з місцевого продмагу був задокументований місцевою поліцією влітку минулого року. Тоді невідомий зловмисник вночі вдерся до торгівельного закладу і поцупив звідти дві пляшки з коньяком та лікером, 15 банок та 10 пляшок слабоалкогольних напоїв, 15 пачок цигарок та 50 гривень готівки.

Восени до магазину знов навідались «непрохані гості», які винесли звідти дві пляшки алкоголю, 37 пачок цигарок та півсотні гривень.У поліції обидві події були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками скоєння правопорушення ч. 3 ст. 185 «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище…» та розпочаті пошуки зловмисників.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, поліцейські, врешті, вийшли на «магазинних крадіїв».

«У скоєнні першої крадіжки обґрунтовано підозрюється 17-річний місцевий підліток, який, як виявилось, весь викрадений товар зберігав в одному з підвальних приміщень багатоквартирного будинку і час від часу пригощав ним своїх знайомих, – розповідає Оксана Федченко, начальник Путивльського відділення поліції. – А в другій крадіжці підозрюються інші двоє 18-річних юнаків, кожен з яких вже має судимість».

У разі доведення слідством провини підозрюваних за скоєне їм загрожує кримінальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Наразі поліцейські в рамках відкритих кримінальних проваджень перевірять підозрюваних на причетність до інших аналогічних злочинів скоєних по місту та області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: