Іномарку не пустили до Росії

23.02.2018

Автомобіль марки «Renault Duster» 2017 року випуску, яким керував громадянин України, намагався вчора перетнути державний кордон у пункті пропуску для автомобільного сполучення «Рижівка». Але виїхати до Росії йому не довелося, адже під час здійснення повної ідентифікації номерів агрегатів автомобіля прикордонний наряд виявив невідповідність номеру кузова транспортного засобу та номеру, який вказаний у свідоцтві про реєстрацію автомобіля.

Наразі на водія складені адміністративні матеріали за ст. 121-1 (експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах) КУпАП.

Транспортний засіб передали працівникам поліції для проведення подальшої перевірки, повідомляє Східне регіональне управління Державної прикордонної служби України.

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: