Підозрюваного у фінансуванні тероризму залишили під вартою

23.02.2018

Під час сьогоднішнього засідання в Апеляційному суді Сумської області було розглянуто скарги захисників Дениса Пробачая, обвинуваченого у фінансуванні тероризму, на рішення суду першої інстанції, в якому було продовжено запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 30 березня поточного року.

Сторона захисту продовжувала наполягати на тому, що всі звинувачення безпідставні, а сторона звинувачення ніяких слідчих дій не виробляє, тим самим затягуючи справу. Замість цього адвокати громадянина Пробачая просили колегію суддів вибрати більш м’який запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Втім, як повідомив прокурор, ризики, згідно з якими Денис Пробачай може ухилятися від слідства або ж зовсім покинути країну, ніяким чином не зменшилися. Крім цього сторона обвинувачення побоювалася ситуації, коли підозрюваний може здійснювати тиск на свідків.

Вислухавши доводи сторін, апеляційний суд ухвалив не задовольняти позови адвокатів і залишити в силі рішення суду першої інстанції, згідно з яким термін утримання під вартою було продовжено до 10:00 30 березня.

Джерело: 0542.ua

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: