Вночі “швидка” з пацієнтом застрягла у лісі

23.02.2018

23 лютого о 00:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги. За попередніми даними, карета екстреної медичної допомоги поверталася з виїзду (с. Папкине Кролевецького району) дорогою через ліс і застрягла у сніговому заметі. На місце події було направлено відділення чергового караулу 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини з районного центру.

Прибувши на виклик, рятувальники під’єднали тросом до пожежного автомобіля підвищеної прохідності «швидку» та відбуксирували її на безпечну ділянку шляху, після чого супроводжували до автотраси Київ-Москва. У салоні «швидкої» знаходилися 3 працівники та літня жінка, яку транспортували до районної лікарні. До надання допомоги залучалося 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: