Шосткинський школяр зустрівся з Порошенком

23.02.2018

Вчора, 22 лютого, у Національному технічному університеті «Київський політехнічний інститут ім. Сікорського» Президент України Петро Порошенко зустрівся з обдарованою молоддю та молодими вченими. Він вручив премії за 11 робіт 23 вченим.

Президент оглянув виставку, де були представлені наукові проекти. Серед десяти школярів з усієї України, які взяли участь у зустрічі з Порошенком, був і учень шосткинської школи № 1, вихованець міської Станції юних техніків Роман Квітницький.

Юний шосткинець розповів Петру Порошенку про мендосинський двигун. Цим проектом Роман займається зі своїм наставником Валерієм Голишом.

Для довідки: Мендосинський мотор – різновид малопотужного безколекторного електричного двигуна з ротором на магнітних підшипниках і харчуванням сонячною енергією.

Джерело: shostka.info

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: